FITNES FORMA

V formi že od leta 1990.

V centru Forma vam nudimo vadbo v svetlih, zračnih in prijaznih prostorih. Tukaj se boste razgibali, pozabili na stres ter si nabrali novih moči za obvladovanje vsakodnevnih naporov.

Na enem mestu boste našli najraznovrstnejšo ponudbo sprostitvenih, športnih in negovalnih dejavnosti zase. Ponujamo vam vadbo v fitnesu, skupinske treninge, Les Mills treninge, FIT4PAWS, masažo, piercing in pedikuro.

V sklopu centra fitnes Forma pa boste našli tudi Bar Forma, kjer boste po treningu lahko spili proteinski napitek in si nabrali moči za naslednjo vadbo. V fitnesu Forma lahko vadite na napravah svetovno priznanega proizvajalca Technogym. Vsi trenerji v fitnesu so strokovno usposobljeni in imajo diplomo Fitnes zveze Slovenije ali Fakultete za Šport.

Fitnes Forma je center s tradicijo, naša vrata smo odprli leta 1990. Seveda se z leti vse spreminja zato smo se tudi mi, povečali smo vadbene prostore, pridobili izobražen kader in razširili našo ponudbo. Na vašo željo vam bodo svetovali in izdelali individualni program vadbe ter jedilnike prilagojene samo vam.

Smo ekipa visoko usposobljenih trenerjev na področju skupinskih in fitnes treningov.
Z vsem srcem se posvečamo vam, našim zvestim strankam! Za to se vam iskreno zahvaljujemo!

Zagovarjamo dejstvo, da biti zdrav in telesno aktiven ni in ne more biti zgolj rezultat nekega krajšega obdobja, temveč je lahko izključno stanje, ki ga je potrebno doseči in ohranjati. Le kvalitetni, varni ter premišljeno zastavljeni treningi in vadbeni programi Vam omogočajo doseganje zastavljenih ciljev in njihovo ohranjanje, ko vsakodnevna vadba postane življenjski slog.

S pomočjo naše ekipe boste lažje dosegli zastavljene cilje, uživali v na novo najdenem, športnem in zdravem načinu življenja oz. v aktivnem življenjskem stilu za vedno.

Druženje, smeh, zabava, vznemirjenost, akcija, veselje in pozitivno vzdušje še dodatno naredijo trening uspešnejši. Pri nas je vse to v izobilju, zato našega Fitnes centra ne boste zapustili brez nasmeška na obrazu!

Vsak posameznik nam predstavlja edinstveni izziv, katerega se lotimo z našim zasnovanim konceptom, najboljšimi vadbenimi programi, skupinskimi ter fitnesi treningi z osebno-trenerskim pristopom.