ZAČNITE NOVO LETO Z NAMI

ZAČNITE NOVO LETO Z NAMI

 Naj bo leto 2019 zares posebno ! Zate imamo prav posebno novico, a najprej naredimo uvod, ker se zares spodobi ! 

 Najbrž imaš postavljene svoje cilje,ki jih želiš doseči na vseh področjih. Pa ne le tistih poslovnih ali študijskih, dobro je postaviti tudi tiste ,ki so temelj ravno teh dveh. Zdravje,aktivnost , odnosi z ljudmi, disciplina , psihično in fizično stanje. Vsi vemo,da redna aktivnost ustvarja pozitivne učinke na vsa ta področja in nam pomaga ,da smo uspešnejši na vseh naštetih področjih ! 

Tako bomo z namenom dobrega začetka leta organizirali MIX TRENING ! Kaj pa je to?! 

Gre za 60 minutni format ,kjer vam bodo naši inštruktorji v smiselnem zaporedju in pravšnji intenzivnosti za trenirane in netrenirane predstavili vse skupinske treninge ,ki jih ponujamo !

To je priložnost za vse tiste,ki še pri nas niste bili , prav tako je priložnost za vse naše zveste člane ,ki kateregakoli programa še niste uspeli preizkusiti , ali se enostavno še niste opogumili ! 

Tokrat bodo vsi treningi dobesedno SERVIRANI pred vas in vam omogočili večji zagon, motivacijo, pogum in tudi odločitev !

MIX TRENING BO ORGANIZIRAN V ČETRTEK, 10.01.2019  in TOREK 15.01.2019 ob 18.00 uri v Fitnes studiu Forma . 

Prijave so že odprte na recepciji centra , ali preko e-maila : info@fitnesforma.com in telefona : 02 480 00 00

TRENING JE BREZPLAČEN ZA VSE PRIJAVLJENE, MESTA SO OMEJENA , ZATO POHITITE S PRIJAVAMI !

VSI NOVI ALI NEAKTIVNI ČLANI PREJMEJO NA DAN DOGODKA VPISNINO V VREDNOSTI 10 € GRATIS ! 

VSI AKTIVNI ČLANI, KI NA DAN DOGODKA PRIPELJEJO 1,2,3,... NOVE ČLANE ,KI NA DAN DOGODKA KUPIJO KARTO - PREJMEJO GRATIS MESEC ZRAVEN ! ( Ob prijavi , je potrebno sporočiti receptorju,da ste ga povabili vi , saj lahko le tako ob morebitnem nakupu karte vašega “povabljenca” prejmete mesec GRATIS . )

Več info na recepciji centra.

Srečno in zdravo.

Vaš TEAM FORMA