POMEMBNO OBVESTILO

POMEMBNO OBVESTILO

Dragi člani in članice,

ponovno prisilno zaprtje našega fintes centra nas zelo žalosti. Pogrešamo vaše namsejane obraze in energijo. Vemo, da trenutno stanje ni dobro ne za vas, ne za nas. Letos obeležujemo trideset let Fitnesa Forme in nikoli si nisem mislil, da bodo moje sanje pripeljale do takšne zgodbe, ki jo z menoj gradite tudi vi.
Nikoli me ni zanimala kvantiteta, ampak kvaliteta. Vedno so me zanimali človeški odnosi in oseben pristop.  Industrializacija, ki posega v vse pore človeštva me ne zanima, za mene ste vi še vedno člani z imenom in priimkom in svojo zgodbo.  Vaši uspehi in neuspehi se me zmeraj dotaknejo. Z mojo ekipo smo tukaj, da vas usmerjamo, podpiramo in smo opora na vaši poti.

Za ohranjanje zdravja potrebujemo gibanje, počitek in primerno prehrano. Zdrava prehrana in počitek je odvisen od vas, za strokovno pomoč pri gibanju bomo poskrbeli mi.  Ker trenutno ne morete trenirati z nami v fitnesu pridemo mi na vaše ekrene. Upamo, da boste v čimvečjem številu pristopili k uporabi online vadb in na ta način izkoristili vaše veljavne karte. Verjamemo, da to ni enako kot, da bi trenirali v živo, vendar je to edini način, da ohranimo našo formo.

To je samo del teksta, ki ga je za vas pripravil Miro. 

V kolikor niste prejeli e-maila nam prosim javite na info@fitnesforma.com , saj bomo le tako lahko kvalitetno telovadili naprej!