PAKET NAJBOLJŠIH TREH

PAKET NAJBOLJŠIH TREH

Tega pa zagotovo ne smeš zamuditi, prvič vam ponujamo paket kjer se združi:  motivacija, znanje in merljiv napredek. Z našim paketom boš zagotovo prišel do svoje najbolše forme!

Paket najboljših zajema meritve FMS, meritve s Tanita tehnico ter Knjižico : Kako biti in ostati v Formi.

·         FMS – Functional movement screen

Na področju športne diagnostike se v zadnjem času vse bolj uveljavlja metoda FMS  s katero je mogoče relativno zanesljivo oceniti gibalno učinkovitost vadečih. Metoda o gibalni učinkovitosti je sestavljena iz sedmih različnih testnih nalog. Vsaka naloga ima določen namen in ocenjevalcu daje povratne informacije oziroma podatke o kakovosti gibalnih vzorcev, pomanjkljivostih ali omejitvah v gibljivosti posameznih sklepov, ravnotežju in o asimetričnosti posameznih delov telesa.

·         Meritve s Tanita tehnico

S Tanito tehnico boste dobili podatke o vaši teži, deležu telesne maščobe, deležu vode v telesu, mišični masi, kakovosti mišič, kostni masi, bazalnem metabolizmu, indeksu telesne teže, nivoju maščobe v trebušnem delu in oceno starosti presnove. Vaše meritve se nemudoma prenesejo na vaš pameten telefon.

·         PDF Knjižica: Kako biti in ostati v Formi.

Na kar 43 straneh boste našli vrhunske nasvete o motivaciji, prehranskih smernicah, razvadah in navadah, ki vas bodo popeljali do pravilnega in zdravega napredka. Naše zdravje je eno samo, zato je treba za njega poskrbeti kar se da dobro.


Do konca meseca OKTOBRA vam ob nakupu katere koli karte ali podpisu pogodbe PAKET NAJBOLJŠIH TREH v vrednosti 80 € PODARIMO!

Prav ste prebrali PODARIMO!

Samo zato, da boste lahko sledili svojemu napredku in cilju. Poskrbite za svojo dobro Formo s Formo!