CXWORX

Vadba mišic za močnejše telo.

LesMills CORE je trening, zasnovan na najnovejših znanstvenih raziskavah, predstavlja pot do oblikovane in tonizirane telesne sredice. Dinamični trening, ki tonizira trebušne mišice, ritne mišice, hrbet, stranske trebušne mišice in vzvodne mišice, ki povezujejo zgornji in spodnji del telesa, predstavlja najnaprednejšo obliko funkcionalnega treninga, ki vam bo doprinesel tako estetsko kot tudi funkcionalno v vsakdanjem življenju in na športnem področju.

KAJ BOM IMEL OD CORE TRENINGA?

  • hiter, učinkovit trening v 30 minutah
  • vadbo, ki predstavlja telesni in mentalni izziv
  • čvrste in tonizirane mišice telesne sredice
  • izboljšano funkc. moč, ravnotežje in gibljivost
  • boljše zavedanje funkcije telesne sredice in njene pomembnosti za splošno zdravje

KAKO FIT MORAM BITI?

LesMills CORE je nizkoodbojna in kardio nezahtevna vadba. Vse kar potrebujete je odločnost. Trening vam bo ponudil opcije primerne za vse stopnje treniranosti.

KAKO IZGLEDA URA:

Trening traja 30 minut in je sestavljen iz:

1. OGREVANJE
Poveže vadečega z mišicami telesne sredice in uči kako aktivirati in obremenjevati le-te.

2. MOČ TELESNE SREDICE 1
Nudi izziv spodnjim in zgornjim trebušnim mišicam. V istem segmentu se prične tudi z aktivacijo vzvodnih mišic (funkcionalnih mišičnih interakcij).

3. POKONČNA MOC 1
Trening ritnih mišic, trebušnih mišic, funkcionalnih mišicnih interakcij v stoječem položaju. Segment izboljšuje zavedanje delovanja navedenih mišičnih skupin v vsakodnevnih aktivnostih.

4. POKONČNA MOČ 2
Segment, kjer se intenzivnost dvigne na višji nivo, s poudarkom treninga ritnih mišic kot glavnih stabilizatorjev kolka in ključne mišične skupine pomembne pri gibanju v vsakdanu in pri športih.

5. MOČ TELESNE SREDICE 2
Superset treninga telesne sredice. Trening rotatornih mišic skozi 3 gibalne vzorce: ležeči "twisti", stranski "hoverji" in "plezalci" v vodoravnem položaju.

6. MOČ TELESNE SREDICE 3
Osredotočanje na hrbtne mišice za izboljšanje iztega trupa.