FITNES, OSEBNI TRENER

Drugi o nas: Duško Banjac, Formine zgodbe

fitnes-forma-maribor-ines-jerenec-mirko-jerenec-skupinske-vadbe-blog-nasveti-recepti-obvestila

Duško: “Pomembno mi je, da ko kdaj kaj ne vem/ne znam vprašam osebje in imam možnost dobiti utemeljen, strokoven nasvet.”

mnenja-zadovoljnih-strank-fitnes-forma-maribor-osebni-trener

🧠 Pomembno mi je, da ko kdaj kaj ne vem/ne znam vprašam osebje in imam možnost dobiti utemeljen, strokoven nasvet.


✔️Všeč mi je, da so vsi zaposleni primerno izobrazeni in imajo vec letne izkusnje s profesionalnimi sportniki kot rekreativci, ki obiskujejo fitnes.

V Mariboru sem treniral skoraj v vseh fitnesih. V vseh mi je nekaj manjkalo ali me nekaj motilo. Na Formi pa imam vse!

Za mene fitnes ne pomeni samo dvigovanje uteži, na Formi imajo tudi različne pripomočke za izvajanje bolj specificnih vaj za core, stabilizacijo, mobilnost, prav tako pa ima fitnes Forma zunanji del v katerem je “street fitnes” ali kalistenika.

😃 Ko zapustim fitnes se vedno počutim bolje kot preden sem prisel tja, ne samo zato, ker sem nekaj dobrega naredil za svoje telo ampak tudi zarad dobre energije in vzdušja ki ga ima fitnes Forma. Po 18 letih fitnesa se se vedno kaj novega naučim.

Kako te je fit življenje spremenilo?

🤸🏼‍♂️Meni osebno je čport dal veliko več kot samo vitko in postavno telo. Prakticno vse kar v zivljenju počnem nekako povezujem z čportom, zdi se mi, ko v čportu napredujem, hkrati poslovno napredujem. Ko sem aktiven se dobro počutim, dobro izgledam, sem samozavesten, za sabo tudi potegne zdravo hrano in zdrav slog življenja. Šport mi pomaga predelat vsakodnevni stres, po treningu se vedno odlično in zadovoljno počutim. Naučil sem se, da ne treniram le telesa ampak tudi možgane!
Šport mi je dal disciplino!

Hvala @7summits7years za tvojo izpoved.💪🏽

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja