OBVESTILA

LesMills dan v Formi: se vidimo v četrtek, 29. septembra 2022!

fitnes-forma-fitnes-maribor-vodene-vadbe-les-mills-dan

V četrtek, 29. septembra 2022, bomo v Fitnes studiu Forma organizirali LESMILLS DAN v obliki dvakrat 60 minutnega miks treninga vseh LesMills vadb, ki jih pri nas ponujamo. Vadbe bodo BREZPLAČNE.

Prijave so obvezne na: info@fitnesforma.com ali 041-530/153 (Tara)

Fitnes Maribor, Vodene vadbe, osebni trener Ines Jerenec in Tara Elina Turk, Power Up skupinska vadba

PRIDI NA LES MILLS DAN!

Izvedli bomo tudi predavanje na temo OSNOV FITNES VADBE IN PRAVILNEGA PRISTOPA K VADBI. Predavanje bo vodil Mirko Jerenec, član odpora FITNES ZVEZE SLOVENIJE, FITNES TRENER z dolgoletnimi izkušnjami in direktor centra Fitnes Forma.

Točen urnik in potek ter prijave in ostale informacije si lahko ogledate na www.fitnesforma.com / na insta kanalu @fitnesforma ali pa pri organizatorki dogodka (Tara Ellina Turk, 041 530 153).

POTEK DOGODKA:

  • BODY PUMP OB 10:00
  • TRX OB 18:00
  • PREDAVANJE: Osnove fitnes vadbe OB 17:00 
  • MIKS TRENING 18:00
  • MIKS TRENING 19:00

*MIKS TRENING je promocijski trening, v katerem lahko le v 60 minutah poiskusite vse naše najbolj priljubljene in učinkovite skupinske treninge (LESMILLS BODY PUMP, LESMILLS CORE, LESMILLS GRIT in programe BOOTY, POWER UP in JOGA). 

Vsi treningi so primerni za čiste začetnike, kot tudi bolj trenirane. Vsak program je nastavljen tako, da vam inštruktor pokaže lažjo in težjo vajo in vas usmerja k tisti, ki je za vas primernejša. 

Prijave na vadbe in predavanje lahko izvedete na:

Lokacija: Fitnes Forma

Se že veselimo treninga in druženja z vami! ❤️

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja